dimecres, 12 de setembre de 2007

Per a què hem creat este bloc?


Hem creat aquest bloc per a 1r i 2n d'ESO amb el fi de promoure el treball col·laboratiu d'alumnes que estudieu el valencià d'estos nivells al costat del professorat que us impartim i guiem en la matèria, en l'adquisició d'habilitats orals i escrites per mitjà de textos funcionals, reals, pràctics. La busca, selecció, citació o enllaç i producció de textos en la Web.2 -internet- ajuda a desplegar l'interés i els coneixements de l'alumnat, moltes vegades amagats, ja siga en el terreny cultural o tècnic. Alguns de vosaltres ja xategeu amb el messenger i us envieu música, videos o fotos, escriviu i publiqueu fotos en fotolog o teniu, fins i tot, altres capacitats de caràcter audiovisual que desconeixem. Desenvolupar de manera acadèmica aquestes habilitats per mitjà de l'ús del valencià és la gran finalitat del bloc que llegiu.


El professorat us anirà marcant pautes de treball en aquesta mena de dietari i vosaltres elaborareu ací les activitats que us proposem. Serà un escaparate on exhibir les vostres proeses i adquisicions lingüístiques, on compartir els treballs i les opinions per tal de millorar l'expressió escrita, la pròpia creativitat. El bloc serà, també, el complement i enriquiment de les activitats que el llibre de text ens proposa. No creiem que siguen excessives aquestes pretensions. Al final del curs podreu comprovar agradablement tots els vostres progressos.


I una màxima llatina per acabar: FINIS ORIGINE PENDET. El final depén del principi. Quanta més il·lusió i pràctica poseu en la faena d'aprendre i usar la llengua estàndard, més bo serà el resultat final. Us desitgem un bon començament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

que original!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!