dimecres, 2 de maig del 2012

Poemes recitats de L'illa amb llunes

Dels 19 poemes de què es compon el llibre de Marc Granell L'illa amb llunes heu centrat el vostre interés en 13 a l'hora d'aprendre'ls per a recitar-los. L'extensió dels poemes i els "límits" de la vostra memòria semblava ser el condicionant de la tria. Això no obstant, a poc a poc heu aprés a disfrutar i a rebaixar els prejudicis envers el gènere poètic ja que l'activitat de declamació ha sigut molt ben acollida. Me n'alegre molt. D'això, ja en parlarem ací.
De totes les recitacions, n'he seleccionat una per poema per tal de publicar-les en dos podcasts al blog i poder recordar aquells versos que ens han acompanyat des d'abril fins avui. La darrera setmana del curs escolar tancarem l'activitat penjant els àudios i el vídeo de la nostra antologia i valorant en comentaris tot el que hem fet amb les lectures durant l'any. Us espere una vegada més per ací.

2 comentaris:

Joel Solanelles 2n B ha dit...

Aquests recitals estan molt ven preparats ...es nota la professionalitat...jajaja

Antoni de la Torre ha dit...

... I no és perquè tu sigues un dels seleccionats. La veritat és que la tria ha sigut difícil ja que tots heu recitat molt rebé, molt "professionalment". Seria genial que completàrem el recital amb els cinc poemes que falten del llibre i poder publicar el podcast complet de 19 poemes. T'animes, Joel, a aprendre'n un de nou, dels llargs?