dilluns, 25 de juny de 2012

Activitats per a setembre i recuperació

Us proposem de realitzar les següents activitats per a preparar l'examen de setembre o bé per a repassar els principals exercicis de llengua fets durant el curs i arribar més preparats a 3r.
Els alumnes suspesos faran un control sobre 10 punts al voltant dels exercicis i exàmens realitzats durant l'any pertanyents a les 6 primeres unitats del llibre de text. Si voleu assegurar-vos més nota, el professor dels grups 2n B, 2n C i 2n E us proposa un parell d'activitats optatives que us dotaran de punts complementaris.
  1. Amb la presentació al control de setembre d'aquest dossier de 20 fulls (clica ací: controls del curs) totalment i correctament completat, es pot obtenir fins a 1 punt afegit a la nota de l'examen. No és obligatori realitzar-lo, tanmateix puntuarà als qui el presenten.
  2. Amb la lectura voluntària d'una obra entre les proposades en aquesta llista (clica ací: llibres voluntaris) i la realització d'una ressenya escrita o gravada, o bé d'un videolit seguint aquestes orientacions de l'enllaç es podrà obtenir 1 punt més per a sumar a la nota de l'examen de setembre. També es tracta d'una activitat optativa i avaluable.
Si teniu algun dubte al respecte o voleu posar-vos en contacte amb el professor, deixeu un escrit en l'apartat de comentaris d'aquest blog, tot identificant-vos, al llarg dels pròxims dies i abans d'entrar al mes d'agost.