dilluns, 25 de març del 2019

Rap casolà, per Andreu Galán

Aquests dies practicarem la memorització i recitació del rap que teniu transcrit més avall. A més, tenim la sort de comptar amb un model en àudio que el mateix autor ens ha enregistrat per orientar la manera com podríem rapejar aquest llistat gastronòmic. Escoltem-lo.


Rap Casolà

Cansalada, bajoqueta,
calamars i croissants.
Cinc torrades, allipebre,
cocarrois i espencat.

Un bon arrosset amb crosta,
allioli, aladrocs,
esqueixada i empanada,
i entremig uns bons cigrons.

Secallona, botifarra,
pa amb tomata, fideuà.
Arròs negre, arròs a banda,
i bunyols de bacallà.

Unes herbes eivissenques,
i mistela de Xaló,
bona orxata d'Alboraia
per empassar-se els fartons.

Escudella, calçotada
la paella amb bon arròs,
si és del Delta o l'Albufera,
ja us ho dic: serà millor.

Carquinyolis, fetge amb ceba,
figatells, suquet de peix,
pericana, sobrassada,
arnadí, qui no ho coneix?

Xoriguer, una garnatxa,
esgarrat, arròs caldós.
Són productes de la terra,
un menjar ben agradós!