Rap
Casolà
Cansalada, bajoqueta,
calamars i croissants.
Cinc torrades, allipebre,
cocarrois i espencat.
Cansalada, bajoqueta,
calamars i croissants.
Cinc torrades, allipebre,
cocarrois i espencat.
Un bon arrosset amb crosta,
allioli, aladrocs,
esqueixada i empanada,
i entremig uns bons cigrons.
Secallona, botifarra,
pa amb tomata, fideuà.
Arròs negre, arròs a banda,
i bunyols de bacallà.
Unes herbes eivissenques,
i mistela de Xaló,
bona orxata d'Alboraia
per empassar-se els fartons.
Escudella, calçotada
la paella amb bon arròs,
si és del Delta o l'Albufera,
ja us ho dic: serà millor.
Carquinyolis, fetge amb ceba,
figatells, suquet de peix,
pericana, sobrassada,
arnadí, qui no ho coneix?
Xoriguer, una garnatxa,
esgarrat, arròs caldós.
Són productes de la terra,
un menjar ben agradós!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada