diumenge, 26 de desembre del 2010

Que no puc inventar contes?

"Així, vista des de fora, Patrícia no tenia res d'extraordinari..." I és cert. Per a llegir amb passió o per a escriure històries no cal ser un individu extraordinari. La genialitat d'alguns autors es va aconseguint amb els anys, amb l'escriptura freqüent i amb el desenrotllament de la pesonalitat. Mireu, si no, Patrícia. Amb la nova professora descobreix l'afició d'escriure, ja siguen relats curts, notícies o el que li manen. I no importa que siguen relats truculents. Ni la professora Isabel ni Perico, el director, podran amb la seua manera d'expressar el món de fantasia i crítica social que tant encanta inventar a Patrícia. Heu intentat alguna vegada escriure un conte? Molts sí que ho heu fet. I ho farem de nou aquesta segona avaluació! Però abans, divertiu-vos amb les històries de Patrícia i deixeu un comentari vostre sobre aquest llibre en  el blog. Escriviu una opinió llarga, raonada (6 línies o més) i amb algun exemple de la lectura. No oblideu signar-la amb el vostre nom i grup. Què us semblen les seues històries i l'actitud dels professors? Va per a nota!

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que aquest llibre es molt facil de comprendre i ademès es divertit però no comprenc com pot fer aquestes históries sense res de la seua vida que tinga que vore.






Miquel García Lleó 2E

Anònim ha dit...

Aquest llibre m´ha paregut entretengunt i molt facil de compendre

Anònim ha dit...

A mi aquest llibre m'ha agradat molt per què es molt vonic i agradable de llegir. S'el recomene a tots els homes i dones; chiquets i chiquetes que volen llegir. El que no compren es que Patricia no escribia llibres tans roins per a fer-le algo aixi, son contes bonics i a la begada, com podria dir-lo, infantils i de coses cuotidianes, però m'agrada perque es nota que l'a escrit ella.





IRENE 2ºeso B

Alfonso Blesa ha dit...

Aquest compte m'ha paregut molt entretingut i molt fàcil de comprendre i les históries que hi conta m'agraden molt

Anònim ha dit...

El conte es molt divertit i molt facil de entendre , io el recomane a tots el meus amics , ademes el contes de Patricia son molt divertits y molt , pero molt infantils i un poquet rions pero estan be escrits .Els contes traten de la vida cotidiana , en fi , a mi me ha agradat.

DAVID 2ªb

Miquel ha dit...

Aquest llibre es fàcil d'entendre menys perquè els adults isabel i perico segons la coneixen cada vegada tenen pitjor opinó, com es posible que ella tinga aquestes idees a la seva edat i perquè la ultima historia a Perico no li agrada si no és res truculenta.És un llibre que com a optatiu ésta bé però com a llibre d'avaluació donà molt a desitjar.


Miquel García Lleó

Anònim ha dit...

el conte no ma agradat perque la profesora no te perque vaixarli la nota cada vegada perque a ella no li agradava, i el director no te perque camviar de pareixer dun dia a altre.


alvaro 2b

Anònim ha dit...

Aquest llibre m´ha paregut molt divertit,emocionant,facil...(opinió)encara que trobe que paricia es una xiqueta molt responsable,te un incombenient que si els seus compañs fan vaga pero culpa d´ella que els diga que no s´en preocupen i que tornen al seu treball.



Ivan Baeza 2ºE

Andrés Fortaleza Lobillo ha dit...

A mi es un llibre que m'ha agradat perquè és facil de comprendre, però a la vagada es un poqut rar,ja que una xiqueta tan menuda,com pot escriure aquestes histories tan bones però sempre a una cosa que li dona un toc rar.




Andrés Fortaleza 2ESO E

Anònim ha dit...

A mi aquest llibre m'agradat perque tots podriem escriure com a nosaltros ens done la gana, ademes m'agrada les histories que conta perque critica una mica als majors,També m'agada quan tots els companys fan una vaga per a que Patricia no siga expulsada.Es un llibre facil de llegir.
Silvia Perea 2B

Javi ha dit...

A mi el llibre m'ha paregut un poc aborrit i repetitiu, sempre la profesora els manaba fer un compte i sempre feia un que pasaba alguna desgracia, i tambe m'ha paregut un poc irrealista per que no es pot tirar a una xiqueta de un colegi per inventar histories.



Javi Rubio 2E

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha aparegut molt facil de comprendre, y no m´ha agrada, patricia te molta imaginacio de desgracies y repetitiva, que per a la seua edat es irrealista, aquest llibre se'l recomane als xiquets i xiquetes de primaria.


Hèctor Luna 2E

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha paregut molt entretingut,facil de entendre i divertit però la xiqueta te molta imaginació de desgracies i es un poquet fort però les histories son entretingudes.




Alfonso Blesa Benet 2E

Anònim ha dit...

ami el llibre me ha agradat lo que m'ha resultat estrany son els contes de patricia i la conducta que va tindre el director en canvi la dels alumnes em va pareixer correcta
perque era per ajudar a patricia.

rocio garrido 2ºE

Anònim ha dit...

A mi si que m'agradat aquest llibre, lo que no m'agradat són els contes de Patrícia, em pareixen violents y desagradables peró cadascun escriu el que vol. Per altra banda l'actitud dels companys m'ha paregut molt bona perqué es injust que l'expulsen per les seues históries.

Paula Higueras Moreno 2E

Anònim ha dit...

Aquest llibre m’ha agradat,es facil de entendre , perque no hi té un vocabulari molt dificil,però pense que es per a xiquets mes xicotets.Les histories de Patricia són molt irreals , catastrofiques i embolicadores,però l’actitud de Perico i Isabel no em pareix correcta, que l’expulsen per redactar histories que a mes són mentira.

Cristian Pedrero Rodriguez 2E

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat perque es facil de llegir i dentendre i tambe perque critica als majors, i no m'ha agradat perque una xiqueta de tan pocs anys no puc inventar coses tan rapid ni en una nit es molt realista.


Sergio López 2b

Anònim ha dit...

Aquest llibre ha sigut molt fácil de llegir,pero a mi es un llibre que m´ha agradat i m´ha desagradat, perque Patricia,la protagonista del conte té una imaginació desagradable.
El comportament de Isabel y Périco no m´ha agradat perque no li donen explicacións a Patricia de la seua expulsió.
I per l´altra part el que m´ha agradat a sigut el comportament dels companys que fan una vaga per la expulsió de Patricia.




María Solera Tejado 2 eso E

Anònim ha dit...

a mi m'agradat poc perque eren repetitives les reaccions de la professora ales redaccions de Patricia i tambe me a paregut poc real perque el xiquets es posen a protestar i a la fi els fan cas pero en la realitat no els habrien fet cas.


David Flor Barrio 2ESO E

Anònim ha dit...

A mi es un llibre que m'ha agradat perquè és facil de comprendre, pero no magrada lactitud de la professora Isabel i el director , perque es molt facil evitar que escriga contes amb finals roins.Sols fa falta que que la professora Isabel no li mande per a deures redaccions i problema solucionat.
Es un bon llibre potatiu pero com a llibre de la segona evaluacio deixa molt de desitjar.


Aaron Herraiz Ramon 2 E

Anònim ha dit...

Aquest llibre es facil de llegir,i de comprendre.Pero hi ha unes actituds que no m´agraden gens com la de Perico i Isabel amb Patrícia,per que cadas cu pot inventar i escriure el que vuiga ecara que, sempre inventaba unes históries que terminaben sent una desgracia.
Estela Martínez Monzó 2E.

Anònim ha dit...

El llibre es fàcil de llegir i comprende-lo, m´ha agradat, és una hitòria de veritat entretinguda ja que es sobre la vida d'una alumna com nosaltres. El relat apart també ha segut entretingut per les historietes que n'escriu Patricia i els personatges han estat molt bé, alguns bons uns altrs roïns, en generaltot bé.
Adrià Belenguer Angeloni 2n D.

Anònim ha dit...

La história en general m´ha semblat interessant.No obstant això , crec que el llibre es un poc breu , pero l`autor podria haver perllongut un poc més la história.D´altra banda el geguatge es un poc infantil.La redaccio són rares peró interessants ,la que mes m`ha gradat es la dels animals perque els que demanaba Patricia eren mol estrenyis .Altra cosa que m`ha agradat es la actitud demostrada pels seus amics quan l`expulsen


ALEJANDRO MARTINEZ FUENTES

Anònim ha dit...

jo pense que aquest llibre es molt bonic i que la xiqueta es va emocionar fent contes i li podria haber dat un llullu de tant fer contes...