dilluns, 30 d’abril del 2012

Els fantàstics llibres voladors del senyor Morris Lessmore

Avui hem vist a les classes del taller de llengua i 2n  aquest curtmetratge d'animació guanyador d'un Oscar, entre altres premis. M'ha sorprés gratament comprovar que us ha resultat bonic de veure i fàcil d'interpretar. No ens ha donat temps a aprofundir-hi massa ni a crear debat al seu voltant. L'incruste ací baix a fi que expresseu entre avui i demà alguna opinió general de la història, que en doneu les vostres interpretacions o que comenteu els fragments que més us han agradat al temps que ens expliqueu els significats que tenen per a vosaltres. Aquest relat d'animació el podeu compartir també amb els vostres pares, germans i amics per a veure'l i comentar-lo. Si entreu com a usuaris anònims, no oblideu deixar al final de l'opinió el nom i el grup del qual formeu part. Per a participar, cliqueu en "Comentaris".


The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore-2011 
publicat per Antoni de la Torre en Vimeo.

13 comentaris:

Antoni de la Torre ha dit...

Recordeu: primer escriviu el comentari i després trieu la manera d'identificar-vos. Si teniu compte de Gmail és fàcil. Si no, seleccioneu "Anònim" però aleshores heu de signar el vostre escrit abans amb el nom i el grup. Animeu-vos a opinar.

Carlos florentino vivó ha dit...

Aquest curtmetrage m'ha expressat sentiments, alegria i tristesa."El que mes m'ha agradat a sigut el llibre on sàlia un ou, en la qual li ajudava, era molt graciós". M'ha paregut sorprenent quan operava al llibre amb un tros de zel i després ho tenia de llegir.
I el que menys m'ha agradat ha sigut cuan el xic s'ha anat.

Adriana florentino vivó ha dit...

"Este curtmetratge a sigut molt entretingut i molt bonic. El que mes m'ha agradat és quan el protagonista (el xic) , donava a cada persona que no tenia color un llibre que cap a que tinguera color les persones. Pense que els llibres ens ajuden a guiar-nos per la vida , per que cada llibre ens ensenya quelcom nou."

Claudia Florentino 2ºC ha dit...

Aquest curmetratge m'ha paregut molt entretingut , ja que és entretingut perque tens que estar sempre atent com és curt i ocorreixen moltes coses i hi ha molts fragments per enterarte tens que estar atés , el que més m'agradat a sigut quan a fet com una operació d'un llibre o una consulta médica perque m'ha paregut graciós .

Laura Garcia 2C ha dit...

Aquest curtmetratge m'ha paregut entretingut i molt divertit , l'escena que més m'agradat a sigut quan el xic li donava llibres a la gent que estava gris i es tornaven de colors . També m'agradat quan el xic fa de metge perque per a donarli vida a un llibre tansols hi ha que llegir -lo.

Marta Rodrigo 2C ha dit...

Em pareix que es un curt que t'ensenya a que els llibres son molt importants perque t'ajuden en la vida en els camins que pots triar. M' ha agradat molt perque es molt bonic. El que mes m'ha agradat ha sigut el llibre xicotet perque es mlt bonic.

Antoni de la Torre ha dit...

Veig que el fòrum s'ha animat i que hi feu interpretacions molt encertades. A veure, vull llançar alguna pregunta per si la voleu replegar els nouvinguts de 2n B també.
-Qui és la dona voladora que va impulsada per llibres i que li llança a Morris el llibre que porta al braç? Per què ho fa?
-Què escriu constantment Morris en un llibre que havia perdut inicialment les lletres?
-Per què els llibres volen i apareixen amb vida en el curt?
-Proposeu d'altres preguntes vosaltres i intenteu respondre-les.

rauloner ha dit...

Raul Gomez 2B ha dit...

Que escriure un llibre es com tota una vida aixo es el que assembla

Isabel jaramillo 2ºB ha dit...

Em pareix que el curtmetratge es molt animat.La dona es pot dir que és una altra persona que li va passar el mateix que a Morris

Joel Solanelles 2º B ha dit...

Primer que tot voldria dir que no he comentat aquest curtmetratje perque no sabia que dir...
Respecte aquesta activitat m'ha semblat bastan divertida..ja que no ho entes molt fins que ho he tornat a veure ,pero crec que el protagonista es deixa portar pels fabulossos mons dels llibres en la qual ell hi entra i es crea una nova historia en la que el "prota" escriu tota la seva vida en un llibre,llavors al acabar-lo vol anar-se'n ,pero els seus amics llibres fan que es torni com abans (jove).
Aquesta petita historia fa molt que pensar ,ja que voldries que et passes a tu mateix...

Alberto Martínez 2ºB ha dit...

Este vídeo representa el succeir d'una persona després d'iniciar la lectura d'un llibre. No es pot deixar de llegir, succeïsca el que succeïsca, per més gran que siga el contratemps sempre es manté eixa espineta que obliga a retornar a eixa última pàgina llegida, que es patix al perdre-la. A més, per més temps que passe, sempre hi ha llibres que seran represos per nous lectors, que els arribaran a disfrutar tant com els que tubieron l'oportunitat de passar cada pàgina per primera vegada.

Alberto 2ºB ha dit...

Este vídeo representa el succeir d'una persona després d'iniciar la lectura d'un llibre. No es pot deixar de llegir, succeïsca el que succeïsca, per més gran que siga el contratemps sempre es manté eixa espineta que obliga a retornar a eixa última pàgina llegida, que es patix al perdre-la. A més, per més temps que passe, sempre hi ha llibres que seran represos per nous lectors, que els arribaran a disfrutar tant com els que van tindre l'oportunitat de passar cada pàgina per primera vegada.

Anònim ha dit...

jo pense que realment ens vol dir que el llibres es important llegir-los, pero ho intenta fer de manera amena i devertida.